Download Lagu Didi Kempot Kagem Ibu Official MP3

31 July 2017 84 out of 95 based on 31 user ratings Rating : 4 389068 views

Download Lagu didi kempot kagem ibu official Mp3 Gratis by Didi Kempot Official Channel kagem ibu Didi Kempot Free Download Mp3 Kagem Ibu - Didi Kempot cover Rafith Abey, Detail Lagu didi kempot kagem ibu official Bisa anda lihat pada tabel di bawah

LIHAT JUGA => Kagem ibu - DIDI KEMPOT

LIHAT JUGA => Didi Kempot - Anakku | PakdheCampursari

Judul Didi Kempot Kagem Ibu Official
Size 4.63 MB
Durasi
Bitrate Audio: mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128kb/s
PUBLISHER Didi Kempot Official Channel

LIHAT JUGA => ROMO IBU NGAPURANEN AKU(SEWU SIJI- DIDI KEMPOT)

Lirik Lagu Didi Kempot Kagem Ibu Official

Upload by

Fluffykitty Gemilang

=========
Ibu
wes kepenak panggonmu
Pancen wes pastine
Tak ikhlaske nggonmu ningggal aku

Ibu
Ora kendat ndongaku
Aku ra lali waktu
Terus yen iseh ono nyawaku

Tak eleng tresno lan ngendikamu
Seng gawe tentrem batinku

Ibu
Beninge toya wudhu
Seng nentremke atiku
Saben eleng kabeh ngendikamu

Ibu
Ora lali nyuwunku impenono aku
Senajan sedelok jroning kangenku
Oh ibu wes kepenak panggonmu
Sedoyo mung nenggo aku

Like

Follow

@Mbah_Jeprax_GML

======
Neng angen angenku
Tak gegem walingmu
Tak ugemi nganti seprene ora lali
Saben wayah wengi soyo cetho ngendikamu
Ngelingake ungkasan ketemu ibu

Ibu
Beninge toya wudhu
Seng ngademke atiku
Saben eleng kabeh ngendikamu

Ibu
Ora lali nyuwunku impenono aku
Senajan sedelok jroning kangenku
Oh ibu wes kepenak panggonmu
Sedoyo mung nenggo aku

Like

Follow

@Mbah_Jeprax_GML

==========
Neng angen angenku
Tak gegem walingmu
Tak ugemi seprene aku ra lali
Saben wayah wengi soyo cetho ngendikamu
Ngelingake ungkasan ketemu ibu
Ngelingake ungkasan ketemu ibu

Thank you

<<<@Mbah_Jeprax_GML>>>
Unduh Lagu didi kempot kagem ibu official Mp3 audio format yang ada di situs kurnia-media.net hanya untuk review saja, Kami tidak menyimpan file music MP3 di server kami, Akan tetapi file musik tersimpan di situs wapka,wapkuz atau media web penyimpanan server terpercaya seperti google drive, mediafire, atau media converter online, Jika kamu menyukai lagu ini jangan lupa untuk mengapresiasi Artis dan Pencipta lagu dengan cara membeli LAGU / DVD original didi kempot kagem ibu official di toko musik, i-tunes, amazon, atau di toko kaset terdekat di kota Anda.