Download Lagu Nella Kharisma Kanggo Kowe Official MP3

13 July 2017 88 out of 95 based on 36 user ratings Rating : 4 1449744 views

Download Lagu nella kharisma kanggo kowe official Mp3 Gratis by Samudra Record Nella Kharisma - Kanggo Kowe [OFFICIAL] Free Download Mp3 Nella Kharisma Kanggo Kowe, Detail Lagu nella kharisma kanggo kowe official Bisa anda lihat pada tabel di bawah

LIHAT JUGA => KANGGO KOWE - NELLA KHARISMA

LIHAT JUGA => Nella Kharisma - Kelingan Mantan (Official Music Video)

Judul Nella Kharisma Kanggo Kowe Official
Size 4.52 MB
Durasi
Bitrate Audio: mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128kb/s
PUBLISHER Samudra Record

LIHAT JUGA => NELLA KHARISMA KANGGO KOWE SINGGO BUDOYO

Lirik Lagu Nella Kharisma Kanggo Kowe Official

Kanggo Kowe
Nella Kharisma
Upload RiefkyAE
=============

OPO WES SAKMESTINE
AKU KUDU KOYO NGENE
BEBARENGAN KARO KOWE
URIP SAKBENDINANE

SABEN KEPETHUK
KOWE KONDO YEN KOWE TRESNO
AKU PERCOYO
RA ONO WONG WADONLIYO

=====
Salam wolu pitu
Kumat edane
=====

AKU NENG KENE
KOWE SENG ONO NENG KONO
AKU TAK KONDO
MUGO ISO MBOK TOMPO

SABEN NGABARI
KOWE MESTI LORO ATI
AKU RA NGERTI
MERGO SOPO SING JALARI

=======
Monggo di Goyang
Ndoro
=======

KOWE LAN AKU
WES SUMPAH ING JANJI
ORA BAKAL GUDO ATI

YOMUNG SAWIJI
SENG NENG JERO ATI
TRESNO IKI YO MUNG KOWE
SENG TAK TRESNANI

=======
Menerima aktifasi VIP
50K 1Thn => ANDROID
450K 1Thn => IPHONE
HubWA,LINE,IMO
+6281319084375
=======

OPO WES SAKMESTINE
AKU KUDU KOYO NGENE
BEBARENGAN KARO KOWE
URIP SAKBENDINANE

SABEN KEPETHUK
KOWE KONDO YEN KOWE TRESNO
AKU PERCOYO
RA ONO WONG WADON LIYO

=====
Salam wolu pitu
Tombo ngantuk
=====

KOWE LAN AKU
WES SUMPAH ING JANJI
ORA BAKAL GUDO ATI

YOMUNG SAWIJI
SENG NENG JERO ATI
TRESNO IKI YO MUNG KOWE
SENG TAK TRESNANI

KOWE LAN AKU
WES SUMPAH ING JANJI
ORA BAKAL GUDO ATI

YOMUNG SAWIJI
SENG NENG JERO ATI
TRESNO IKI YO MUNG KOWE
SENG TAK TRESNANI

=======
Mathur Suwun
=======
Unduh Lagu nella kharisma kanggo kowe official Mp3 audio format yang ada di situs kurnia-media.net hanya untuk review saja, Kami tidak menyimpan file music MP3 di server kami, Akan tetapi file musik tersimpan di situs wapka,wapkuz atau media web penyimpanan server terpercaya seperti google drive, mediafire, atau media converter online, Jika kamu menyukai lagu ini jangan lupa untuk mengapresiasi Artis dan Pencipta lagu dengan cara membeli LAGU / DVD original nella kharisma kanggo kowe official di toko musik, i-tunes, amazon, atau di toko kaset terdekat di kota Anda.